Vad gör jag om jag inte hittar svar på min fråga i Frågor och svar? klicka på Kontakta oss i informationsfältet hittar ett formulär där du kan ställa din fråga. Eller maila info@pekinggraphic.se eller ringa 076 0381741. Hur skapar jag ett eget konto på Biltillbehor.com ? Gå till Mitt konto uppe i högra hörnet av sidan klicka ny kund och fyll i formuläret. Mitt konto För att ändra inställningarna i ditt konto loggar du in med ditt användarnamn samt ditt lösenord och klickar på ’Mitt konto’. Personlig information Vi hanterar din personliga information med största diskretion. Vi lämnar inte ut den till tredje part utan ditt samtycke. Betalning Ni kan välja att betala mellan dessa förskotsbetalning till bankgiro eller swish, Faktura 14dagar via klarna då tillkommer 29:- i faktura avgift , postförskott tillkommer 100:- i avgift då betalar du när du hämtar ditt paket.Går även bra att betala till Payson eller Paypal, vänligen kontakta oss först om du vill betala till någon av dessa.
Handla
Jag har glömt mitt lösenord. hur får jag ett nytt? Gå till biltillbehor.com /mitt konto /under återkommande kund på höger sida finns en länk ,klicka på den och skriv in din e-post. Du får då ett e-mail med instruktioner. Hur beställer jag? Först måste du registrera dig som kund för att kunna beställa. Du behöver dock inte vara inloggad för att kunna lägga till produkter i din kundkorg. De produkter du vill köpa sparas i din kundkorg. Därifrån går du till kassan och följer instruktionerna där. Vill du ha personlig service så kan du även ringa eller maila in din order. Jag har inte fått min order. Vad gör jag? Kolla din e-post om vi skickat några meddelanden till dig. Det kan hända att alla eller några av de produkter du beställt är slut / tillfälligt slut . Har du inte fått något e-post kontakta oss. I sällsynta fall kan det även blivit något fel under frakten. Hur länge ligger mitt paket kvar hos Posten / DHL ? Det ligger kvar 14 dagar sedan returneras det till oss. Observera att Ej uthämtad vara debiteras med våra utgifter som ligger mellan 149-250 sek. Skulle Du ångra dig efter att vi skickat paketet till Dig måste Du ändå hämta ut ditt paket och därefter returnera det till oss för att inte bli debiterad. Outlösta paket omfattas normalt inte av ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Returer och bytesrätt
Jag har skickat in en beställning men har ändrat mig. Hur gör jag? Gå till fliken Kontakta oss och välj skicka ett meddelande till oss vad saken gäller.
Observera att Ej uthämtad vara debiteras med 150 SEK. Skulle Du ångra dig efter att vi skickat paketet till Dig måste Du ändå hämta ut ditt paket och därefter returnera det till oss för att inte bli debiterad ,kunden står för returporto . Outlösta paket omfattas normalt inte av ångerrätt enligt Distansavtalslagen. När vi fått tillbaka din order tillsammans med ditt kvitto får du tillbaka dina pengar inom 30 dagar.